Ajankohtaista - tulevia tapahtumia


Rally-Toko koulutusviikonloppu Kittilässä 14.-15.6.

Koulutukseen ei ole tasovaatimuksia, ryhmät muodostetaan osallistujien tason mukaan. Sopii siis myös koirakoille joilla ei ole aiempaa kokemusta lajista.

14.6. koulutuksen aiheena on tekniikka. Perjantaina koulutukset alkavat klo 15.

15.6. koulutuksen aiheena on ratatreeni. Lauantaina koulutukset alkavat klo 12.

HINTA: Ounasjokilaakson kennelkerhon jäsenet 50e/molemmat päivät tai 30e/yksi päivä. Muille 60e/molemmat päivät tai 35e/ yksi päivä. 

Ryhmässä on 4 koirakkoa ja treeniaikaa jokaisella ryhmällä on 1,5h.

ILMOITTAUTUMISET: Ilmoittautumiset sähköpostitse oukehalli@gmail.com. Kerrothan ilmoittautumisessa koirakon tason (alkeet, ALO, AVO vai ylemmät luokat). Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset viimeistään 7.6. Maksuohjeet lähetetään osallistujille myöhemmin. Ilmoittautuminen voidaan perua veloituksetta 7vrk ennen. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% osallistumismaksusta.

BH/tottiskurssi Kittilässä 27.6.-25.7. klo 19-21

BH- eli käyttäytymiskokeeseen tähtääville koirakoille tarkoitettu tottiskurssi.

 Kurssilla tutustutaan BH-kokeen tottelevaisuusosuuteen; koekaavioon ja sen liikkeisiin; seuraamiseen, istumiseen, maahanmenoon, luoksetuloon ja paikkamakuuseen sekä kaupunkiosuuteen. Kussille voi osallistua myös omaksi ilokseen tai arjen tueksi em. liikkeitä ja yhteistyötä harjoittelevat koirakot, joilla ei ole koetavoitetta.

Harjoitukset tehdään koirakkokohtaisesti ja niin, että koirat tottuvat muihin koiriin koetilanteessa.Kurssin kouluttajana toimii Saana Veltheim, koiraharrastaja ja arkitottelevaisuuskoulutusohjaaja. 

Minimiosallistujamäärä 4 koirakkoa, etusija jäsenillä. Jos kokeeseen tähtääviä koiria on riittävästi, harkitaan BH-kokeen järjestäminen syksylle.

Hinta: jäsenet 65€, muut 85€.

Ilmoittautuminen 20.6.2024 mennessä oukehalli@gmail.com

Varaa paikka maksamalla kurssi ja liitä kuitti ilmoittautumisen yhteyteen. Kurssin vahvistusviestin saat, kun minimiosallistujamäärä tulee täyteen. Jos kurssi ei toteudu, maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Tilinumero: FI55 5641 0820 0790 63
Saaja: Ounasjokilaakson Kennelkerho ry
Viite: 21254 (Älä käytä viestikenttää, kiitos!)
Summa: Jäsenhinta 65€ / muut 85€

Lisätiedot Saana whatsapp 0500459855