Hallin säännöt

IRTOKOIRAT:

Halli sijaitsee hevostallin vieressä ja näin ollen koiran irti pitäminen hallin ympäristössä on ehdottomasti kielletty. Mikäli koiraa pitää tästä säännöstä huolimatta hallin ympäristössä irti, seuraa siitä hallin käyttökielto. Hallin oven vieressä sisäpuolella on naulakko, missä on lainahihnoja ja -pantoja. Palautathan ne käytön jälkeen takaisin paikoilleen.

Koiran tulee olla kytkettynä myös hallissa lukuunottamatta treenitilannetta. Tällöinkin koiran tulee olla ohjaajansa hallinnassa.

AVAIN:

Avain sijaitsee hallin ovessa olevassa lukkoboksissa. Lukkoboksin koodin saat tekemällä varauksen tai ostamalla kuukausikortin. 

Avainboksin koodia ei saa antaa kenellekään muulle.

Laitathan avaimen takaisin avainboksiin heti oven avattuasi ettei se jää sisälle tai kenenkään taskuun.

VALOT:

Valokatkaisija sijaitsee heti ovesta tullessa oikella puolella.

Jos halliin ei jää lähtiessäsi muita, sammutathan valot poistuessasi.

TREENIAIKA:

Jos hallilla on useampia kuukausikortilla treenaajia, vapautathan kentän seuraavalle treenaajalle viimeistään 30 minuutin päästä siitä, kun seuraava treenaaja tulee hallille.

Voit treenata toisten kuukausikorttilaisten kanssa yhdessä, jos se sopii teille kaikille. Kenttä tulee tässäkin tapauksessa vapauttaa seuraavalle jonossa olevalle viimeistään 30 minuutin päästä.

VÄLINEET JA NIIDEN KÄYTTÖ

Kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä, mutta palautathan ne harjoituksen jälkeen omille paikoilleen (myös agilityesteet), jotta halli pysyy siistinä ja myös seuraava treenaaja löytää etsimänsä tavarat. Laita rally-tokokyltit numerojärjestykseen kansioonsa.

Osa treenivälineistä on yksityisten henkilöiden omia, pidäthän niistä siis huolen kuin omistasi.

JUOKSUISET NARTUT JA MERKKAILU:

Juoksuisella nartulla tulee olla juoksusuoja hallissa ollessa. Mikäli koirasi on kova merkkailemaan, käytäthän sillä urossuojaa/juoksuhousuja joissa on riittävästi imukykyä estämään pissavahinkoja. 

SIISTEYS JA MUUT VAHINGOT:

Ulkoilutathan koirasi kunnolla ennen halliin tuloa. Kerääthän koirasi jätökset hallin ympäristöstä. Hallissa on sotkusakko 20e. Maksuohjeet löytyvät alta sekä hallin seiniltä. Siivoathan vahingot hallista löytyvillä puhdistusvälineillä.

Tilinumero: FI55 5641 0820 0790 63
Saaja: Ounasjokilaakson Kennelkerho ry
Viite: 20268 (Älä käytä viestikenttää, kiitos!)

Kuivaa koirasi, jos se on märkä tai kurainen.

Riisu ulkokengät, käytäthän treenatessa sisäkenkiä/sukkia.

Häkeille on oma häkkialueensa, ethän kasaa häkkejä sen ulkopuolelle.

Pidäthän hallin ja ympäristön siistinä. Roskat, karvatupot yms. tulee huolehtia roskiin.

Kerääthän kentälle tippuneet namit ja hajonneiden lelujen palaset roskiin.

Koiran omistaja / ohjaaja on vastuussa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista tai häiriöstä. Mikäli omistaja tai koira rikkoo hallin tavaroita (esim. esteet, kartiot, jumppavälineet), on omistaja korvausvelvollinen. Ilmoitathan sattuneesta vahingosta sähköpostilla oukehalli@gmail.com.