Tervetuloa mukaan koiratouhuun!

Kuva: Maarit Kontiainen
Kuva: Maarit Kontiainen

Ounasjokilaakson Kennelkerho ry järjestää monipuolista koiratoimintaa Kittilässä ja lähialueilla. Yhdistys koostuu kahdesta löyhästä jaostosta, harrastuskoirajaostosta ja metsästyskoirajaostosta. 

Yhdistyksen asioista päättää vuosikokouksessa valittu kuusihenkinen hallitus ja sen puheenjohtaja. Jaostojen edustus ¨hallituksessa pyritään huolehtimaan. 

Kerholla ja sen jäsenillä on käytössä aidattu koulutuskenttä Kittilän kirkonkylällä. Kentällä on agilityesteet, palveluskoirien A-este, piilo ja hyppyeste sekä muuta sekalaista välineistöä. Kentän koodin saat jäsenkirjeessä. Yhdistyksen hallinnoimasta treenihallista, sen maksuista ja varauksista lisää tietoa hallin omalla välilehdellä. 

Mestästyskoirajaosto järjestää vuosittain linnunhaukku- ja hirvenhaukkukokeita sekä tuomarikursseja. 

Talvisin kerhon jäsenillä on valjakkohiihtovuoroja Kittilän kirkonkylän valaistulle ladulle sekä sovitulle ladulle Levin hiihtokeskuksessa. Nämä vuorot on tarkoitettu vain jäsenille. 

Koiraharrastamisen puitteet ovat Kittilässä upeat. Järjestämme kursseja ja koulutusta toiveiden ja osallistujien mukaan - olet lämpimästi tervetullut mukaan yhdistyksen toimintaan tekemään koiraharrastusta juuri sinulle sopivannäköistä täällä Lapissa!