Kuukausikortti

Yleistä tietoa kuukausikortilla treenaamisesta:

Kuukausikortin lunastamalla saat treenata hallilla aina, kun siellä ei ole varauksia. Tarkistathan mahdolliset varaukset varauskalenterista. Kuukausikortti on voimassa kalenterikuukauden. 

Kuukausikorttilaisille tehdään WhatsApp-ryhmä, jossa kaikki kortin lunastaneet voivat ilmoittaa mitä ovat menossa treenaamaan ja mihin aikaan. Ilmoitathan nämä asiat ryhmässä, jotta vältyttäisiin ylimääräisiltä päällekkäisyyksiltä ja odottelulta. Huomioithan, että ryhmässä ilmoittaminen ei ole varaus. 

Jos hallilla on useampia kuukausikortilla treenaajia, vapautathan kentän seuraavalle treenaajalle viimeistään 30 minuutin päästä siitä, kun seuraava treenaaja tulee hallille. 

Voit treenata toisten kuukausikorttilaisten kanssa yhdessä samallakin kentällä, jos se sopii teille kaikille. Kenttä tulee tässäkin tapauksessa vapauttaa seuraavalle jonossa olevalle viimeistään 30 minuutin päästä.

Kuukausikortti on henkilökohtainen.

Mikäli kuukausikorttilainen haluaa treenata sellaisen henkilön kanssa jolla ei ole kuukausikorttia, tulee tästä suorittaa erillinen maksu. Treenikerta kuukausikorttilaisen seurassa on 5e/hlö/kerta yhdistyksen jäseniltä ja 10e/hlö/kerta muilta. Saat maksuohjeet sähköpostilla oukehalli@gmail.com. Maksathan käynnin ja laitathan maksusta kuvakaappauksen sähköpostitse oukehalli@gmail.com ennen käyntiä, ei sen jälkeen. Kirjoita sähköpostiin tieto kenen kuukausikorttilaisen kanssa olet menossa treenaamaan ja minä päivänä. 

Kuinka lunastat kuukausikortin itsellesi:

Kuukausikortin voit lunastaa itsellesi laittamalla sähköpostia osoitteeseen oukehalli@gmail.com. Kuukausikortin hinta on jäsenille 33e/kk. Huomioithan, että kuukausikortti on saatavilla vain jäsenille. Ilmoitathan sähköpostin yhteydessä oletko yhdistyksen jäsen. Lisääthän sähköpostiin myös puhelinnumerosi mikäli haluat kuukausikorttilaisten WhatsApp-ryhmään. Saat vastauksena maksuohjeet. Avainboksin koodin saat, kun laitat maksusuorituksesta esimerkiksi kuvakaappauksen samaan sähköpostiketjuun.

Jatkossa voit maksaa kuukausikortin samoilla maksuohjeilla, koodin avainboksiin saat toimittamalla tositteen maksun suorittamisesta. Avainboksin koodi vaihtuu kuukausittain. 

Kuukausikortin lunastamalla sitoudut noudattamaan hallin sääntöjä.